Nalepnice

Brzo i efikasno rešenje obeležavanja uz pristupačnu cenu izrade.

Fleksibilno u svakom pogledu: dizajn, oblik, veličina i boje u štampi su potpuno prilagodljivi.

Nalepnice

Proizvode se od kvalitetne folije koja omogućuje odlično prijanjanje na svim podlogama. Lepe se na glatku, suvu, čistu i odmašćenu površinu. Lepljenje je moguće izvesti i na zaobljenim ravnima, zahvaljujući fleksibilnosti materijala koji se koristi u izradi. U takvim situacijama je bitno i da je zakrivljenost izvedena smo po jednoj dimenziji.

Nalepnica dobro trpi različite uticaje u prostoru, a štampa je vrlo postojana. Površina je dodatno prekrivena posebnom folijom koja predstavlja mehaničku zaštitu štampanog sloja. Za hrapave, rupičaste, neravne ili površine koje se nalaze u specifičnim uslovima, u zoni povećane toplote, vlažnosti i sl. koriste se drugi materijali odgovarajući za takve uslove.

Prednosti

Odlično prijanjanje na sve površine

Prijanjanje je dobro zahvaljujući kvalitetnim samolepljivim folijama koje koristimo u proizvodnji. Jako je bitno da površina bude glatka i čista. Gde površine nisu glatke, postoje drugi načini lepljenja i obeležavanja.

Moguće lepljenje na zaobljene ravni

Elastičnost materijala dozvoljava obeležavanje i na površinama koje su zakrivljene. Bitno je da je to izvedeno samo po jednoj osi.

Velika otpornost na spoljne uticaje

Zaštitni film koji se nanosi preko odštampane nalepnice, čini je veoma postojanom na mehaničke uticaje u prostoru.

Za sva pitanja smo tu!